دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نظارت بهداشتی و شرعی سازمان دامپزشکی بر مواد اولیه پخت غذای زائران اربعین  

نظارت بهداشتی و شرعی سازمان دامپزشکی بر مواد اولیه پخت غذای زائران اربعین  
سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: این سازمان، چهار موکب در مرز ریمدان در استان سیستان و بلوچستان، مرز مهران در استان ایلام و مرز چزابه و شلمچه در استان خوزستان برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی (ع) برپا کرده است.
کد خبر : 928279

تشدید نظارت بهداشتی و شرعی سازمان دامپزشکی بر موکب‌های ایرانی در عراق

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهادکشاورزی، پیرو تاکید ویژه معاون وزیر و رئیس این سازمان، چهار موکب را در مرز ریمدان در استان سیستان و بلوچستان، مرز مهران در استان ایلام و مرز چزابه و شلمچه در استان خوزستان برپا کرده‌ایم تا به زائران حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) خدمات‌رسانی کنند.

ناظرین این سازمان در راستای نظارت بهداشتی بر فرایند ارایه خدمات به زائران اربعین در پنج موکب داخل عراق شامل نجف، مسیر کربلا و کربلا نیز همکاران سازمان دامپزشکی کشور حضور دارند.

تیم‌های نظارتی بهداشتی مواد اولیه برای پخت غذای زائران 

با توجه به فصل گرما و انتقال و شیوع بیماری‌های خاص در این فصل از طریق گوشت و دیگر فراورده‌های خام دامی، تیم‌های نظارتی بهداشتی و شرعی سازمان دامپزشکی بر اساس وظایف ذاتی و بهداشتی، مواد اولیه برای پخت غذا برای زائران اربعین حسینی (ع) را نظارت خواهند کرد.

طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و شرعی سازمان دامپزشکی در اربعین سال ۱۴۰۳ با هدف نظارت بهداشتی و شرعی از ۲۴ مرداد آغاز شده و تا ۶ شهریور ۱۴۰۳ اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب